Blog

Het succes van digitale applicaties wordt naast geboden informatie en aanwezige functionaliteit voor een belangrijk deel bepaalt door de gebruikerservaring, oftewel door de kwaliteit van het UX design. Maar wat is UX design precies? Wat is het verschil tussen UX en UI? Welke waarde voegt het toe en hoe groot kan de impact ervan zijn op jouw organisatie en jouw product? Na het lezen van dit artikel weet je er alles over!

Read More

Met User Testing breng je de verbeterpunten in kaart van je online product of -service (website, app, platform). Deze verbeterpunten zijn niet gebaseerd op aannames, maar op de ervaring van echte gebruikers uit de doelgroep. User Testing kan face-to-face op locatie, op afstand of met online tools.

Read More

In een Usability Expert Review wordt het online product of service (website, app, platform) getoetst op gebruiksvriendelijkheid door een Usability Expert van Stefan Hensing Design & Interaction.

Read More

In een Customer Experience Map maken wij zichtbaar hoe een klant interacteert met een bedrijf, dienst of product tijdens het koop- en klanttraject. De map visualiseert de reis langs alle contact­momenten en alle mogelijke kanalen. Een Customer Experience Map maakt inzichtelijk waar mogelijkheden zijn voor het verbeteren van de klantbeleving, de customer experience.

Read More