UI Design voor de grappigste app van Nederland, de Dino Show App

User interface design voor de grappigste App van Nederland

De Dino Show (NTR, Nederland 3) is één van de meest succesvolle televisieprogramma’s van de NTR. Deze energieke, eigenzinnige brutale show trekt wekelijks honderdduizenden kijkers en biedt comedy, verrassende gasten en spraakmakende sketches.

User Interface Design voor de App van de Dino Show NTRUser Interface Design voor de App van de Dino Show NTROok op social media is het programma een groot succes. De Facebook fanpage van het televisieprogramma heeft bijna 60.000 likes. De video’s van de verschillende sketches trekken honderdduizenden kijkers. Nu is het tijd voor de volgende stap. De NTR heeft een app van De Dino Show laten maken. Op deze manier hopen ze de doelgroep nog beter te kunnen bedienen en zo uiteindelijk een hoger kijkcijfer te genereren.

User Interface Design voor de App van de Dino Show NTRUser Interface Design voor de App van de Dino Show NTRDe nieuwe Dino Show App daagt je uit om jouw favoriete personage ‘na te appen’. Om inspiratie op te doen voor een leuk idee is in de app een sound – en clipboard te vinden, met grappige quotes. Deze leiden gegarandeerd tot creatieve ideeën.

User Interface Design voor de App van de Dino Show NTRUser Interface Design voor de App van de Dino Show NTR

Visual Concept & Design: Stefan Hensing
Agency: Studio About..,
Development: Glimworm
Year: 2014