Strategie & UX Design – Ortec Finance

Na een pitch met de top van full service digital agencies, viel de keuze op Conclusion Digital, vanwege de heldere aanpak en de kennis en implementatie van Marketing Automation met het Sitecore Experience Platform.

“Ortec Finance heeft ambitieuze internationale groeidoelstellingen. De corporate website moet hier een belangrijke bijdrage aan leveren en zal een spilfunctie vervullen in het genereren van sales-qualified leads. We hebben gekozen voor Conclusion Digital om hun ervaring met het Sitecore platform en relevante soortgelijke opdrachten bij kennisintensieve B2B klanten. Daarnaast spreekt hun aanpak ons aan: onze doelstellingen én de klantervaring centraal stellen in plaats van de technische mogelijkheden.”   Anja Deelen, Head of Global Marketing & Communication Ortec Finance

Discovery Workshop

Customer Journey Mapping

Informatie architectuur

Wireframing – Key pages

Over Ortec Finance

Ortec Finance is wereldwijd actief als technology en consultancy provider op het gebied van financieel risico en rendementsbeheer en helpt bedrijven bij het maken van complexe investeringsbeslissingen. Ortec Finance is in 1981 opgericht in Rotterdam en heeft ca. 250 medewerkers die wiskundig inzicht, bedrijfskunde en praktische uitvoering combineren om tot innovatieve en pragmatische oplossingen te komen. Het bedrijf ondersteunt bij de financiële besluitvorming van institutionele en private beleggers.

Opdrachtgever: Ortec Finance
UX Design: Stefan Hensing (Conclusion Digital)